Imádják az interneten a csokoládébarna huskyt, Quoi-t

Ez a szokatlan szibériai husky, a csokoládébarna szőrével, ami csak még jobban kiemeli ragyogó, kék szemeit, a legújabb sztár a közösségi oldalakon.

A SeQuoi, vagy röviden Quoi nevű kutyus gazdájával jelenleg az Egyesült Államokban utazgat, hogy új otthon keressenek maguknak, kalandjaikat számos fotó örökíti meg, és a kutyusnak még saját Instagram profilja is van. Quoi-nak már több tízezer rajongója van.

Nikki, a gyönyörű kutyus gazdája, azt mondja, az óriás mamutfenyőről (Sequoiadendron giganteum) nevezte el a kutyát: „Azt mondják, hogy egy név valóban formálhatja a személyiséget, és azt akartam, hogy ez a név valami nagyot, magasat és erőset sugalljon, mint a mamutfenyő.”

A fiatal nő azt mondja, hogy szokatlan színe miatt Quoi mindig reflektorfényben van: „A barna husky rendkívül ritka, ezért nem csoda, hogy felhívja magára a figyelmet. Bárhová megyünk, az emberek megállnak és meg akarják simogatni. Gyakran kérdezik tőlem, hogy milyen fajta, és amikor elmondom, hogy szibériai husky, nem akarnak hinni nekem, de a papírjai bizonyítják, hogy így van.”

Nikki eredetileg egy öreg, elhagyott kutyát szeretett volna örökbe fogadni, de mivel nem volt állandó otthona, és nem tudta tartani a kapcsolatot az állatmenhellyel, amivel együttműködött, erre nem volt lehetősége, de végül meglátta Quoi-t, és rájött, hogy ő pontosan az a kutya, akire szüksége van.

Quoi kalandjait az Instagram oldalán is nyomon követheted.