Az Univerzum nem azt az embert adja, akit szeretnél, hanem akire szükséged van!

Mindannyian úgy gondoljuk, hogy tudjuk, mi a legjobb számunkra. Biztosan te is gondoltál már arra, hogy sokkal jobb lenne az életed, ha megfelelőek lennének a körülmények. Nem úgy mennek a dolgaid, mint ahogy szeretnéd? Mindennek megvan az oka!

Miért történik egyesekkel annyi rossz, akkor is, ha alapjában véve ők semmi rosszat nem tesznek, csak átlagosan élik az életüket?

Úgy gondolod, hogy nem olyan az életed, mint amit megérdemelnél? Néha nagyon erősen szeretnél valamit, bármit megteszel érte, és mégis sehogy sem akar összejönni? Ez a törekvés leginkább a szerelmi életben fordul elő, hogy nagyon szeretnél közelebb kerülni valakihez, de számos akadályba ütközöl. Ilyenkor érdemes egy kicsit elgondolkodni azon, hogy mi lehet a sikertelenség oka.

Bármennyire is szeretnéd, nem lesz a tiéd!

Emlékezz csak vissza, életed minden szakításakor azt gondoltad, hogy összedőlt a világ, nem érdemes így élni. De, amikor eltelt egy kis idő, és megnyugodtál, mindig felismerted, hogy milyen oka volt ennek a kapcsolatnak. Sokszor arra is választ kaptál, hogy miért ért véget, hiszen ezáltal egy másik szakasza kezdődött el az életednek.

Minden fájdalmas tapasztalat egy értékes életlecke. Lehet, hogy akkor annyira fáj, úgy érzed, megszakad a szíved, de hidd el, minden okkal és céllal történik az életedben. Ahelyett, hogy azért imádkoznál, hogy egy bizonyos személlyel összehozzon a Sors, inkább azt kérd, hogy a számodra megfelelő, fejlődésed szempontjából legszükségesebb emberrel találkozz.

Az életnek sajátos algoritmusa van, az Univerzum mindig tudja, mi a legfontosabb számunkra. Egészen biztosan találkozni fogsz végül azzal, akivel legboldogabb leszel, bármennyit is szenvedtél eddig.

Minden ember egy bizonyos céllal érkezik az életedbe: tanít valamit, erősebbé tesz, elősegíti a fejlődésed. Ne felejtsd el, hogy az út mindig rögös lesz, de tovább kell menned az akadályok ellenére is.

Minden rosszban van valami jó, minden okkal történik. Ne veszítsd el a hited, bízz benne, hogy találkozni fogsz azzal, aki a legfontosabb számodra, akivel kiteljesedett életet élhetsz.