Az anyós kritizálta a menyét, amiért nem elég tiszta a ház. A fia reakciója után elhallgatott.

Az anyós-meny kapcsolat sokszor nehéz és bonyolult ügy. Sajnos több szempontból is felmerülhet egyet nem értés a felek között és előfordul, hogy ellenséges viszony alakul ki. Az is megtörténhet, hogy egy anyós annyira igyekszik beleszólni egy pár életébe, hogy az végül válásba torkollik.

Ilyen azonban soha nem történhet meg, ha egy igazi férfi áll a család élén. A mai történet Clint Edwardsról szól, aki csírájában fojtotta el a lehetséges összetűzést a számára két legfontosabb nő között. Le a kalappal előtte!

Nem a ház tisztasága a legfontosabb

Mindannyian igyekszünk olyan tisztán tartani az otthonunkat, amennyire csak lehet, de mint sok más elfoglalt anyuka, a 3 gyermekes Mel Edwards sem képes makulátlanná varázsolni a házat minden egyes pillanatban.

Egyik nap egy telefonbeszélgetés közben Clint édesanyja kíváncsiságtól vezérelve megkérdezte fiát:

“Nem zavar, hogy Mel nem tartja tisztábban a házat?”

Van, hogy egy férfi nem találja a megfelelő szavakat ilyen kellemetlen kérdésekre. Clint ezért is döntött úgy, hogy a tapasztalatát megosztja másokkal is. A bejegyzése azonnal futótűzként terjedt el a Facebookon.

Clint anyja arra próbálta felhívni a figyelmét, hogy a ház lehetne tisztább is, azonban Clint úgy gondolja, hogy nem csak a felesége hibája, ha a házban rendetlenség uralkodik.

Elmondta, hogy a gyerekek állandóan felfordulást csinálnak, sok szennyes edény keletkezik a nap folyamán és a házuk valóban nem olyan tiszta, mint az anyjáéké, de ez őt cseppet sem zavarja.

Pár másodperc csend után Clint így reagált anyja kérdésére:

“Nem azért házasodtam össze vele, mert képes tisztán tartani a házat, hanem azért, mert számomra olyan nő, akivel el tudom képzelni az egész életemet.”

Az anyós csak ennyit reagált:

“Nos,…ez valószínűleg sokkal fontosabb, mint a tiszta ház.”

Tessék, a tökéletes házasság kulcsa. Te egyetértesz vele?