Ne hazudj magadnak: ha egy férfi igazán veled akar lenni, veled lesz – kifogások és mentegetőzések nélkül

Nincsenek kifogások és kitalált ürügyek! Ha valaki igazán veled akar lenni, akkor mindent megtesz érted!

Életed során hány kifogást kerestél már bizonyos nehéznek tűnő helyzetekben? Ha valami nem megy elsőre és könnyen, minden ember hajlamos arra, hogy kifogást keressen. Sokan választják inkább az egyedüllétet, minthogy erőfeszítést tegyenek egy kapcsolatért.

Ahhoz, hogy boldog párkapcsolatod legyen, áldozatot kell hozni, meg kell hódítani a másikat, és meg is kell tartani. Ha inkább kifogásokra, időhiányra, elfoglaltságra hivatkozol, akkor minden bizonnyal inkább attól félsz, hogy elveszíted függetlenséged, és inkább nem alakítasz ki közelebbi kapcsolatot senkivel.

Nagyon sok férfi fél az elköteleződéstől, inkább egyedül, vagy alkalmi kapcsolatokban él. A zsákmány- és trófeaszerzés minden férfi álma, ezek a tulajdonságok genetikai örökségek. Sok férfi nem szívesen vállal felelősséget, becserkészi az áldozatot, majd meghódítja, de, ha a nő túlságosan odaadó, vagy a mélyebb érzéseket, az elköteleződést igényli, akkor rövid időn belül odébbáll.

Ilyenkor jönnek a kifogások: “nem érdemellek meg, túl jó vagy hozzám, nem vagyok felkészülve egy komoly kapcsolatra, túl sokat dolgozom” stb.

Ha ezeket mondja neked egy férfi, akkor jobb, ha tudod, hogy tényleg nem akar tőled semmi komolyat. Jobb, ha hagyod, hogy a saját útját járja, mert nem fog egyik pillanatról a másikra odaadó partneré és példás családapává válni.

Légy erős, és engedd el! Ne próbálod magadhoz láncolni, mert úgysem lesz boldog mellette az életed. Az a partner, aki valóban törődik veled, megbecsül, és kimutatja a szeretetét, az soha nem keres kifogásokat. Tudni és érezni fogod, hogy ki az, aki a te másik feled!