Drága gyermekem: “Mikor megöregszem kérlek légy türelmes velem, amikor te kicsi voltál én is türelmes voltam veled”

Azon a napon amikor látod, hogy megöregedtem, kérlek legyél türelmes velem és ami a legfontosabb, próbáld megérteni azt, hogy min megyek keresztül.

Akkor amikor majd beszélgetünk és megismétlek egy dolgot ezerszer, kérlek ne szakíts félbe és ne mondd azt, hogy ezt már elmondtad ez előtt egy perccel. Próbálj meg emlékezni arra az időre, amikor kicsi voltál és én minden este ugyanazt a mesét olvastam el neked, addig ameddig el nem aludtál.

Amikor majd nem akarok fürödni, ne legyél mérges rám, gondolj vissza a gyerekkorodra amikor szaladnom kellett utánad azért, hogy betegyelek a kádba és megfürösszelek.

Amikor azt fogod látni, hogy nem boldogulok a technológiával, akkor adj nekem időt, hogy megtanuljam és ne nézz rám csúnyán. Emlékszel amikor próbáltalak megtanítani arra, hogy egyedül egyél, egyedül öltözz és, hogy megfésüld a hajad minden nap? Amikor látod, hogy öregszem kérlek legyen türelmed hozzám és értsd meg, hogy min megyek keresztül.

Ha elfelejtem azt, hogy miről beszélünk, kérlek segíts, hogy eszembe jusson és ha nem sikerül, akkor ne haragudj rám. Tudnod kell, hogy a legfontosabb dolog számomra az, hogy a közeledbe legyek.

Amikor a lábaim fáradtak és öregek lesznek és nem fogok tudni úgy mozogni mint te, akkor fogd meg a kezem és segíts úgy, ahogy én is segítettem neked amikor járni tanítottalak.

Amikor eljönnek azok a napok, ne légy szomorú csak légy mellettem és érts meg engem. Szeretettel körülvéve akarok az életem végéhez érni. Értékelni fogom és meg fogom köszönni neked azokat a perceket, amelyeket együtt tölthettünk. Nagy mosollyal és hatalmas öleléssel, azt akarom mondani neked, hogy mindig szerettelek és szeretni foglak drága kislányom.