A nők nem születnek erősnek, hanem ilyenekké válnak az általuk átesett próbák után

Néhány nő az évek során csak erősebbé és bölcsebbé válik, szárnyai távolabbra, és magasabbra emelkednek, jobban, mint valaha. Mint a főnixek, ők is újjászületnek a hamvaikból.

Nem mindannyian engedjük meg, hogy a balsors ledöntsön minket a lábunkról. Az életre nem mindenkit tekint úgy, mint egy természeti katasztrófára. Néhány nő az évek során csak erősebbé és bölcsebbé vált, szárnyai távolabbra, és magasabbra emelkednek, jobban, mint valaha. Mint a főnixek, ők is újjászületnek a hamvaikból. Tanulnak a múltbeli hibáikból, és megengedhetik nehézségeiknek, hogy jobb, bölcsebb, kitartóbb jellemük fejlődjön a korábbi önmagukból.

Ők az inspiráció, amelyet keresünk. Az az erő, amely reményt ad nekünk. Motiváció, amely segít előre lépni. Ők az élő bizonyíték arra, hogy bármi lehetséges, ha hiszel magadban.

Íme, 7 nagyszerű dolog, amely meghatározza őket:

1. Az erős nők hisznek önmagukban. A lelkük pontosan tudja, kik ők valójában és mit akarnak az élettől. Nem félnek hallgatni a belső hangjukra. Ezért mindig a jó úton haladnak.

2. Az erős nők tudják, hogy értékesek. Tudatában vannak nem csak az erősségeiknek, hanem a gyengeségeiknek is. Tisztában vannak a korlátaikkal, de képességeikkel is. Ezért nem félnek a másokkal való összehasonlításoktól. Nem mindig tökéletesek, de minden esetben egyediek.

3. Az erős nők a fájdalmat úgy viselik, mint a páncélt. Ők azok, akiknek sikerült túlélni. Ezek az erős és bátor harcosok soha nem hagyják, hogy az élet különböző próbái megtörjék őket. Tanulnak hibáikból és tovább élnek. A kudarc számukra nem más, mint a sikerhez vezető következő lépés.

4. Az erős nők nem félnek az érzelmeiktől. Bármi is érje őket az életben, megvan az erejük, hogy megrázzák magukat, megoldják az adott problémát és továbblépjenek.

5. Az erős nők nem vágynak a figyelemre, ők a tiszteletet keresik. Az erős nőket soha sem fogod látni, hogy másokért könyörögjenek. Az erős nők csak tiszteletet várnak el másoktól. De tudnod kell, hogy soha nem fogják megmagyarázni, miért várják el a tiszteletet. Egyszerűen elhagyják azt a személyt, aki ezt nem tudja megadni nekik.

6. Az erős nők szíve tele van megbocsátással. Nincs idejük veszekedni vagy bosszút állni. Nem terhelik elméjüket negatív gondolatokkal. Ehelyett inkább megbocsátanak. Mert hiszen mindnyájan emberek vagyunk, és mindannyian követünk el hibákat. Az egyetlen módszer, hogy ezekből a hibákból tanuljunk az az, hogy megtaláljuk az erőt, hogy újra megpróbáljuk.

7. Az erős nők kimondják az igazat, bármennyire is kegyetlen. Számukra az őszinteség a legjobb politika. Ezért inkább megsértik valaki érzéseit az igazság érdekében, mintsem egy kedves, mézes-mázas hazugsággal vigasztalják.

Forrás