A 80-as években minden férfi naptárjáról ő nézett vissza: C. C Catch ma is aktív és szebb, mint valaha

C. C. Catch holland–német popénekesnő, 1964-ben született. Eredeti neve: Caroline Catharina Müller, beceneve: Caro. Az 1980-as évek második felének egyik legnépszerűbb európai popénekesnője volt olyan slágereknek köszönhetően, mint az I Can Lose My Heart Tonight, a Heartbreak Hotel, a Heaven and Hell, a Soul Survivor vagy az Are You Man Enough? Az 1990-es évek elején eltűnt az élvonalból, egyrészt mert megromlott a kapcsolata egykori felfedezőjével, Dieter Bohlennel, másrészt az általa is képviselt diszkóhangzás addigra kiment a divatból. A Modern Talking és a ’80-as évek popzenéje iránt a ’90-es évek végén feltámadt nosztalgiahullám azonban C. C. Catchet is újra divatba hozta.

Caroline az iskola befejezése után varrónőnek tanult, de minden vágya az volt, hogy énekesnő legyen. Több tehetségkutató versenyen is részt vett, mielőtt 1980-ban csatlakozott az Optimal nevű lányzenekarhoz.

Karrierje akkor indult be igazán, mikor Dieter Bohlen megtekintette egyik fellépésüket, és felfigyelt a tehetséges lányra. Meghívta a stúdiójába, lemezszerződést kötött vele, és felfedezettjének a C.C.Catch művésznevet adta. Az első nagylemeze 1986-ban hatalmas sikert aratott, amit még három közös album követett.

A 80-as években Magyarországon is hihetetlenül népszerű volt, naptárjai majd minden férfi szobájának, garázsának falán ott lógtak.

C. C. Catch szinte semmit nem öregedett és a mai napig aktívan koncertezik. Ilyen volt:

És így néz ki most ezen a 2020-as koncertfelvételen:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!