Ránézésre semmi rendkívüli nincs ebben a buszban. De ha kinyitod az ajtót szó szerint leesik az állad!

Ha kíváncsi vagy, mi ma a legmenőbb a személygékocsik kategóriájában, akkor jó helyen jársz! Ez a csodajárgány ugyanis a legszemrevalóbb mind közül: a németországi Volkner Mobil álmodta meg, és igazi négy keréken guruló luxus! Miközben ránézésre tök átlagos, addig a belseje kényelemmel és korszerű berendezéssel kecsegtet.

Ránézésre semmi rendkívüli nincs ebben a buszban. De ha kinyitod az ajtót szó szerint leesik az állad!

A Volkner Performance Bus magába foglal mindent, amit a nomád életmód kedvelői csak elképzelnek! A maga 12 méteres hosszával, ez az autó-karaván harmonikusan ötvözi a luxust, a kényelmet, az otthon melegét és az utazás örömeit. Egyszerre lakás és nyaraló, szálloda és mélygarázs.

Figyeld, ahogy gombnyomásra kinyílik egy ajtó, és már meg is van az autód biztonságos parkolóhelye!

Ha átléped a busz küszöbét, jön a következő sokk: méretes helyiségek tárulnak a szemed elé. Tágas nappali, hálószoba, konyha és fürdőszoba, mind a legkorszerűbb kütyükkel és kellékekkel felszerelve. Modern bútorok és konyhagépek vesznek le a lábadról, plazmatévé és házimozirendszer, bőrkanapék és okosan kitervelt tárolók elégítik ki a legmerészebb igényeket.

A csodabusz 1,7 millió dollárba kerül, és a napokban avatták fel a düsseldorfi autószalonban. Aki egyszer megpillantotta, azonnal beleszeretett… mi pedig teljesen meg tudjuk érteni, hogy miért!