Megfogadták, hogy ha 50 évesen mindketten szinglik lesznek, összeházasodnak – betartották!

Kimberley Dean és Ron Palmer a minessotai Saint Agnes iskolában találkoztak. A lány elsős volt, a fiú végzős. Körülbelül egy évig jártak, ám miután Ron elballagott, szakítottak.

“Őszinte voltam vele. Szórakozni akartam és azt hittem, a lányokból tizenkettő egy tucat. De soha, senki mással nem volt olyan jó a kapcsolatom, mint vele.”

Később mindketten megházasodtak. Ron házassága hét évig tarott. Kimberley-nek két gyermeke is született, Kayla és Konner, végül 1998-ban ő is elvált. De mindeközben az egykori szerelmesek folyamatosan tartották a kapcsolatot, jó barátok maradtak.

“Nagyon jól megvagyunk – mesélte Ron – Befejezzük egymás mondatait, röhögünk egymás béna viccein. Olyanok vagyunk, mint a Jin és Jang.”

Sosem telt el fél évnél több anélkül, hogy beszéltek volna. A férfi gyakran Kimberley-től kért tanácsokat, ha más nőkkel támadt problémája. Már a harmincas éveikben járhattak, amikor kötöttek egy megállapodást: ha 50 éves korukra szinglik lesznek, összeházasodnak. Persze viccnek szánták, nem hitték, hogy tényleg így lesz.

Aztán 2016-ban Deannek eszébe jutott az egyezség, és megkérdezte Ront, mit gondol. A férfi először hezitált, mert tudta, hogy ha esetleg nem működik a dolog, a barátságukat is kockára teszik.

“Először haboztam” – vallotta be Ron. “De aztán láttam, hogy még mindig szeretjük egymást. Azóta pedig minden fantasztikus.”

2017 szilveszterén mondták ki a boldogító igent.