5 telepatikus jel, amely arra utal, hogy valaki épp rád gondol!

Biztosan te is érezted már életedben a telepátia megmagyarázhatatlan fura és sokszor ijesztő hatását. Volt olyan, hogy egy hosszú ideje nem látott személyre gondoltál, és szembejött veled az utcán?

A telepátia egy nagyon különös dolog, és nem mindenkinél működik. Ha elkezdtél egy mondatot, és a legjobb barátod befejezte, vagy van olyan, hogy a pároddal szavak nélkül is értitek egymást, akkor igen erős telepátiás képességekkel rendelkeztek.

Az alábbi 5 jel arra utal, hogy valaki erősen gondol rád:

1. Úgy tartják, ha elkezdesz csuklani, valaki gondol rád

A csuklás azt jelenti, hogy valaki beszél rólad, vagy épp rád gondol. Főleg, ha a rég nem látott személy, röviddel ezután meg is jelenik az életedben, vagy felhív telefonon.

2. Egy fehér tollat találsz

A toll egyértelmű jele annak, hogy valaki intenzíven gondol rád, és pozitív energiákat küld feléd. Ez a személy nehezen tud kitörölni a fejéből, állandóan rád gondol, de ez kölcsönös, az utóbbi időben te is sokat gondolsz rá.

3. A semmiből eszedbe jut valaki

Egy ezer éve nem látott ismerősöd a semmiből eszedbe jut, pedig nem is beszéltél róla senkivel. Ez a hirtelen, fura érzés azt jelenti, hogy ő éppen rád gondol, és ezek a gondolat-energiák eljutottak hozzád. Ha elég erősek a gondolatok, akkor biztosan eljutnak ahhoz a személyhez, akinek célozzák. Ilyenkor szokott hirtelen megszólalni a telefon, és pont az a személy hív, akire gondoltál.

4. Vele álmodsz

Ha álmodban gyakran találkozol egy bizonyos személlyel, azt jelenti, hogy sokat gondol rád. Az Univerzum az álmokon keresztül közvetít, éppen ezért nem árt egy kicsit tudatosabban odafigyelni az álmokra.

5. Úgy érzed, ott van veled

Ha fizikailag egyedül vagy a lakásban, és hirtelen úgy érzed, mintha ott állna melletted valaki, azt jelenti, hogy épp erősen rád gondol az illető személy. A telepatikus kommunikáció egy igen különleges dolog, de nem mindenkinek adatott meg ez a képesség. Használd ki, ha olyan szerencsés vagy, hogy rendelkezel telepatikus adottságokkal.