Két évig locsolta a növényét egy nő, mire rájött, hogy műanyagból van

Caelie Wilkes a Facebookon osztotta meg vicces történetét. A hölgy két évig öntözte és gondozta kedvenc növényét, mire rájött, hogy az nem él, egy műanyag növénnyel foglalatoskodott egész idő alatt! A sztori hamar nagy népszerűségre tett szert. Wilkes elmesélte, hogy akkor jött rá a turpisságra, amikor át akarta ültetni szeretett növényét.

“Úgy éreztem, itt az ideje az átültetésnek. Megtaláltam a legcukibb vázát is. Kihúztam az eredeti műanyag vázából, akkor derült ki, hogy MŰ.” – írta közösségi oldalán. A nő hozzátette, az első pillanattól odavolt a növényért, amit szimplán tökéletesnek nevezett. Mint kiderült, a rajta lévő nedvdúsnak ható anyag is műanyag volt.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=190559755547254&set=a.107472373855993&type=3

“Úgy érzem, az elmúlt két év hazugság volt. Sok időt és szeretetet adtam ennek a növénynek. Hogy lehet, hogy évekig nem vettem észre, hogy mű? Még a leveleit is rendszeresen megmostam!” – tette hozzá Wilkes.

A történetet már sok ezer ember megosztotta, így az eljutott a Home Depot üzletlánchoz is, akik rögtön küldtek Wilkes-nek egy igazi növényt.

“A cég utánanézett, hogy melyik a hozzám legközelebb eső üzletük, és küldtek egy növényt. Egy nap sem telt el, és a futár már itt is volt a házamnál.”

– nyilatkozta a semmiből ismertséget szerzett nő, aki a virágot gyermekei édesapjától kapta, aki szintén azt hitte, hogy ajándéka igazi. Mikor Wilkes tudatta vele, hogy a növény “hamis”, ő is jót nevetett a dolgon.