Senki sem tudja felülmúlni Whitney Houstont, de ez a 12 éves lány… kiráz tőle a hideg!

Egy olyan nagyszerű hangot, mint amilyen az imádott Whitney Houstoné volt, képtelenség elfelejteni! A dalait emberek milliói dúdolják még ma is világszerte, zenei öröksége pedig előadók százait ihlette meg, úgy a pályakezdők, mint a legnagyobbak körében.

Senki sem tudja felülmúlni Whitney Houstont, de ez a 12 éves lány… kiráz tőle a hideg!

Diana Wright mindössze 12 éves, de pontosan tudja, mit szeretne az élettől. Sikeresen teljesített a német The Voice Kids tavalyi évadában, ahol fantasztikus énekhangjával a zsűri mellett a tágabb közönséget is meghódította. Whitney Houston egyik legszebb dalát, az I Will Always Love You-t keltette életre, elérzékenyítve a hallgatóságot.

Amit Diana a színpadon művelt, arra születni kell! A meleg, őszinte érzelmeket tükröző hangja mellett a színpadi jelenléte már csak hab volt a tortán. Nem meglepő tehát, hogy a közönség valósággal itta magába a produkcióját.

A tehetsége mellett a lánynak van még egy aduász a markában: a hangja igencsak hasonlít a megboldogult amerikai énekesnőére, szóval minden esélye megvan arra, hogy valamikor a jövőben, egyszer talán felnőjön az ő szintjére.

Forrás