Nem az az ijesztő, hogy egyedül maradsz, hanem az, ha a rossz ember mellett éled le az életedet

Egyedül lenni nem félelmetes, nem rossz és nem is egy átok.

Egyedül lenni jobb, mint a megszámlálhatatlan rossz randi, ami után csak önutálatot érzel, vagy egy olyan ember mellett ébredsz fel, aki a nevedre sem emlékszik. Az egyedüllét esélyt ad arra, hogy jobban megértsd önmagadat.

Az emberek félelmetesnek találják az egyedüllétet, pedig erre nincs semmi okuk, hiszen csak rajtuk áll, hogy jól, vagy rosszul alakulnak a dolgok.

Inkább légy egyedül, amíg találsz valakit, aki nem csak mondja, hogy melletted lesz, hanem aki valóban ott is lesz melletted, és mindig örül, ha láthat. Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki nem keres folyton kifogásokat, hanem valóban rád akarja szánni az idejét.

Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki szívesen beszél rólad a barátaival, a családjával, a kollégáival, szó szerint mindenkivel, akit csak ismer. Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki büszke rád, és méltó hozzád.

Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki minden alkalommal alig várja, hogy láthasson, de nem azért mert irányítani akarja minden lépésedet, hanem mert aggódik érted, ha nem vagy mellette.

Légy egyedül, amíg találsz valakit, akinek hiányzol, ha nem vagy mellette, ne légy olyan emberrel, aki akár egy teljes hétvégére megfeledkezik rólad.

Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki büszke rád, aki inspirál téged, aki azt szeretné, hogy jobb ember légy, és segíteni akar téged ebben. Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki eltörli az összes komplexusodat, és javítja az önbecsülésedet. Légy egyedül, amíg találsz valakit, aki valóban bármit megtenne érted.

Addig pedig légy egyedül. Később még hálás leszel ezért magadnak.