Ezért olyan fantasztikusak a KOS csillagjegy szülöttei

Minden csillagjegy más és más és ebben a kavalkádban minden csillagjegynek van olyan erénye, amit érdemes megtanulnunk tőlük. Ezt fogjuk most 12 különböző bejegyzésben átbeszélni. Nézzük meg, miért is fantasztikusak a KOS csillagjegy szülöttei és mi mindent tudunk tőlük átvenni.

A kosok énképe roppant erős, így ha jól figyeljük azt, hogyan reagálnak egy-egy vitás helyzetre, sérelemre, abból csak erősödni tud a lelkünk. A kosok megtanítják a többi csillagjegynek, milyen az, ha valaki bátran kiáll önmagáért, soha nem engedi, hogy egy probléma vagy akár egy gonoszkodó ember legyűrje őket.

A kitartást is átveheted tőlük, mert ők aztán tűzön-vízen át elérik a céljaikat. Ráadásul a végsőkig kitartanak és azonnal cselekszenek, így rájuk tényleg nem jellemző korunk népbetegsége, amit Pató Pállal kötünk össze. Nem halogatnak, a megérzéseikre hagyatkozva döntenek és ahogyan magát a kosokat – tehát az állatot – jellemzi, adott esetben olyan vehemenciával mennek előre, hogy megállítani őket lehetetlen.

Szintén megtanulhatod tőlük, hogy a dolgok adott esetben bizony tényleg fehérek és feketék és vannak olyan élethelyzetek, amikor nem kell a körítés, vagy a színjáték.