Ez a fiatal pár megvásárolt egy rozsdás vagont, és csodaszép lakássá varázsolta!

A XXI. században nem egy egyszerű dolog saját házat vásárolni banki hitel, vagy a család anyagi támogatása nélkül. Ha nem akarsz egy életen át azért dolgozni, hogy visszafizesd a kölcsönt, akkor talán ihletet és reményt adhat ez a fiatal pár.

Az amerikai fiatalok úgy döntöttek, hogy nem szeretnének nagyobb adósságba keveredni, és a “házépítés” egy rendhagyó módját választották. Annabelle és Dan mindketten Fort Collins-i művészek, megvásároltak egy rozsdás vagont, és csodálatos házat alakítottak ki belőle.

A második világháborús vagon nagyon rossz állapotban volt, de a fiatal pár teljesen újjávarázsolta. A belsejét egy antikolt-pácolt faburkolattal bélelték ki, így összességében nagyon jól talált a régies stílusú bútorokkal is. A vagon belső elrendezése is igen figyelemreméltó lett, nagyon praktikusan használták ki a nem túl tágas teret. Otthonosság és kényelem jellemzi leginkább a fiatal pár egyedi lakását.

A nagy tetőtéri ablakok pedig sokkal világosabbá és tágasabbá varázsolták, megtelt fénnyel, és vizuálisan is sokkal nagyobb lett a helyiség. A fürdőszoba olyan, mintha visszarepültünk volna az időben, a csempe, a kályha és az egész berendezés arisztokrata hangulatot idéz.

A kályhát persze csak dekorációs elemként és tárolásra használják, de akkor is egy nagyon meghatározó eleme a fürdőnek. A plafon pedig teljesen be van borítva tükörrel, ez az eljárás nem csak térnövelő, hanem nagyon különleges hangulatot is áraszt.

A vagon az összes költségekkel együtt megközelítőleg 25-30 ezer dollárba került, a végeredmény pedig mesés lett.