15 javítási megoldás, ami bárki számára elérhető

Ha nem vagy profi vállalkozó, de a “kisebb” munkákhoz sem akarsz szakembert hívni, akkor jól jöhetnek az interneten látott kisebb trükkök és tippek úgymint csempe repedés, karcolások eltüntetése, rozsda eltávolítás…stb. Rengeteg olyan ötlet található az internet világában, amit könnyedén lehet a háztartási problémák esetén hasznosítani. A mostani posztunk célja az volt, hogy elhozzuk nektek ezeket a trükköket, hogy a későbbiek folyamán fel tudjátok őket használni ha szükséges.

1, A körömlakk segíthet a csemperepedések esetén, csak arra kell figyelni, hogy megfelelő színű legyen.

2, Ha el akarod tüntetni a karcolásokat a fa bútoraidról, akkor dörzsöld meg dióval.

3, A silica gél, ami minden egyes új cipősdobozban megtalálható sokkal jobban elszívja a nedvességet az elázott elektronikai eszközeidből, mint a rizs.

4, Ha a székeden tönkrement a gázrugó, akkor egy festőhenger tökéletes alternatívaként szolgálhat addig míg meg nem tudod véglegesen javítani.

5, Ha elrepedt, szétszakadt a töltőkábeled akkor egy 3M-es ragasztószalaggal orvosolhatod a problémát.

6, Ha nem akarod elveszíteni a csavarokat, akkor szúrd át őket egy kartonon és írd melléjük mihez tartozik.

7, Ha az USB-kábeled vége elkezd törni, erősítsd meg “Shoe Goo-val”, szilikon tömítéssel vagy bármilyen más gumi-szerű ragasztóval.

8, Használj vállfákat, vagy speciális tartókat az ecsetek megszárításához.

9, A rozsdás eszközöket úgy tudjátok újjá varázsolni, ha ecetbe áztatjátok őket. Szebbek lesznek, mint a boltban volt.

10, Egy kis vazelin vagy fényvédő segíthet neked abban, hogy a nyikorgó ajtóid újra ugyanolyan jók legyenek, mint újkorukban.

11, Ezzel a megoldással pormentesen lehet lyukat fúrni a falba. Mindenki jegyezze meg, aki szereti a falfestményeket, képeket.

12, Ezek a mágnesek segítenek megmutatni, hol vannak a falban a csövek, és mely területre nem szabad fúrni, ha nem akarják tönkretenni.

13, Ha szeretnéd, hogy a kábeleid ne menjenek teljesen tönkre, miután elindult a probléma, akkor egy drót segítségével rögzítsd majd szigetelőszalaggal vond körbe.

14, Egy madáretető, amiről letört az a rész, amin a madarak tudnak ülni, így valódi botokkal helyettesítették.

15. A kesztyűk és a zoknik segíthetnek festeni a nehezen elérhető helyeken.