10 híres milliomos, akik ugyanúgy élnek, mint mi vagy te

A színésznő és híres férje híresek arról, hogy meglehetősen takarékosak. Kb. 18 millió dollárjuk van, de csak 140 dollárt költöttek a saját esküvőjükre. És Kristen azt mondja, hogy ő és a férje nem szégyellik ezt.

Tobey Maguire egy híres színész, aki a Pókember szerepét játszotta. Egy szegény családban nőtt fel. Hatalmas hatással volt személyiségére, és annak ellenére, hogy sok pénze van, családjával egy kis birtokon lakik, és pénzét különféle részvényekbe fekteti be. Tobey azt mondja, hogy még fiatalon nem akarja elkölteni az összes pénzét.

Csakúgy, mint Tobey Maguire, Renée Zellweger is szegény családban nőtt fel és tudja, milyen nehéz pénzt keresni. Amikor fiatal volt, pincérnőként dolgozott, és ekkor nagyon megtanult a pénzzel bánni. Nem szeret drága ruhákat vásárolni, nyomon követi a kedvezményeket és a jó ajánlatokat, és megpróbál otthon nagyon kevés áramot fogyasztani. Nagyon sok pénzt adományoz.

Sarah Michelle Gellar

A színésznőt nem zavarja az a tény, hogy takarékos, a férjével, Freddie Prinze Jr.-al együtt nagyon sokat jótékonykodnak: „Azért kezdtem el, mert anyám régen megtanította nekem, hogy még akkor is, ha nincs semmim, van mód rá, hogy mindig adjak. Tehát azt hiszem, ha csak egy kis pénzt költök az arra rászorulóknak ételre, a világ egy kicsit jobb lesz. ”

Bill Murray

Annak ellenére, hogy dollármilliói vannak, Bill Murray minden bizonnyal nem költ sok pénzt autókra vagy vásárlásokra, és még ügynöke sincs. Ha szerepet akarsz ajánlani neki, személyesen hívhatod fel. 

Robert Pattinson

Robert Pattinson az egyik legnépszerűbb színész, és valószínűleg bármit megengedhetne magának. De mégis egy egyszerű életet él – valójában nem jelenik meg partikon, vagy nem eszik drága éttermekben. De biztosan láthatjuk őt a metróban vagy egy átlagos kávézóban.

Ezenkívül Rob nagyon egyszerű ruhát visel, és nem igazán szereti a nagy, fontos eseményeket.

Mark Zuckerberg

A Facebook alapítója és családja egyszerű életmódot folytat, annak ellenére, hogy Mark egy a világ 5 leggazdagabb embere közül. Pénzének nagy részét Chan Zuckerberg Initiative-nek adományozza, amit felesége alapított.

A milliomos inkább olcsó autókat vezet, és nemrégiben látták őket a Costco-ban (egy üzlet, ami az alacsony árairól híres), ahol valamit az otthonukba kerestek. Mellesleg, Zuckerberg azt mondta, hogy senki sem érdemel ilyen sok pénzt. Úgy gondolja, hogy az embereket meg kell jutalmazni azért, ha valami jót csinálnak, de értelmetlen túl sok pénzt megtakarítani.